Hoe gaan wij te werk?

Bij Comfymar houden we van een persoonlijke aanpak en een heldere werkwijze. We vertellen graag tijdens een kennismaking hoe we strategie, design, concept en content inzetten om je merk succesvol te maken. Al onze cases komen tot stand aan de hand van een gefundeerd stappenplan. Op basis van je situatie en wensen maken we samen een plan van aanpak. Comfymar zorgt ervoor dat alles goed op elkaar is afgestemd met een team van gespecialiseerde partners.

Stap 1

Kennismaking

Praten werkt. En dat is hetgeen we in de eerste fase doen. Tijdens een verkennend gesprek leren we elkaar beter kennen. We nemen je bedrijf onder de loep en onderzoeken wat jou anders maakt dan je concurrent. We bekijken wat de mogelijkheden zijn en waar wij een meerwaarde kunnen betekenen. Zo kunnen we een juist en klantgericht voorstel en een offerte op maat maken.  

Stap 2

Kick-off

Na onze kennismaking gaan wij meteen aan de slag. Stilzitten is niets voor ons. Een duidelijke strategie en de daarbij horende tools worden voor je campagne uitgedacht. Natuurlijk rekening houdend met de waarden van je bedrijf en je huisstijl. We komen met ideeën, sterke en doordachte ideeën, die werken op lange én korte termijn. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van  je campagne, doelen en strategie. 

“Met Karl is marketing geen kost maar een gegarandeerde opbrengst.”

Kurt Vanhaesebrouck

Zaakvoerder UPrince

Stap 3

Actie

Eens onze doelen duidelijk zijn en er een concreet plan op tafel ligt, wordt het hoog tijd om de diverse voorgestelde tools concreet uit te werken. We schakelen hiervoor de juiste vakmensen in en coördineren het volledige traject. Tijdens het volledige traject reken je op Karl: één aanspreekpunt.

Stap 4

Afwerking

In deze vierde fase wordt er bijgestuurd waar nodig en wordt het project tot in detail afgewerkt volgens feedback van de klant. Dankzij Karl zijn ervaring op vlak van tijdmanagement verliest hij geen enkele deadline uit het oog. Elk project wordt op tijd en tot in de puntjes afgeleverd voor je project.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×