We mark your brand

Wat is jouw Unique Selling Point? De meeste bedrijven hebben moeite om hun USP tot uiting te laten komen via hun communicatie. Er is vaak niet goed over nagedacht terwijl een scherpe analyse je een klare kijk geeft. 

Wil je aan de slag gaan met het neerzetten van een echt goede USP? Dan is een kritische analyse van de klanttevredenheid, je product of dienst en de positionering en uitstraling ervan, Dé manier om je concurrent voor te zijn. Comfymar helpt je om je USP te bepalen en kracht bij te zetten bij je doelgroep. Door de combinatie van goesting, unieke ideeën en inspirerend design. We mark your brand!

We build your brand

Een architect ontwerpt, coördineert en brengt een bouwproject tot een goed eind. En dit is hoe je Comfymar moet zien. Net zoals een architect luisteren we eerst naar je verhaal, schetsen we je model, tekenen we specifieke lijnen uit met onderbouwde tools of acties en bouwen we samen een doordacht marketingplan uit voor je onderneming. Een plan dat aan alle noden voldoet.

Enkel en alleen met een gefundeerde en toekomstgerichte aanpak bereik je het beste resultaat. Sterke fundering zorgt voor een stevig verhaal. Bovendien heb je met een plan een betere kijk op het eindresultaat. Op die manier vermijd je meerkosten of onverwachte zaken die je achteraf anders aangepakt zou hebben. Je hebt onmiddellijk een duidelijke kijk op je volledige marketing.

Comfymar verzorgt de complete coördinatie van je marketingtraject en schakelt de juiste vakmensen in op het juiste moment. Zo heb je maar één aanspreekpunt dat vanuit je strategie de opdrachten aanstuurt en opvolgt met een beter resultaat tot gevolg.

Maak kennis met Karl

Karl is niet zomaar een marketing strateeg. Hij is een creatieve ondernemer met een (serieuze) hoek af. Geen marketeer met veel blabla, maar een ervaren specialist met passie voor het verder uitbouwen van je merk. Hij werkt in de eerste plaats voor zijn klanten en hun doelstellingen. Comfymar bouwt steeds vanuit strategie. Eerst een grondplan, dan de afwerking.

Karl is een creatieveling pur sang. Op zijn eigen, excentrieke manier. Met zijn verhaal, zijn bagage en zijn ervaring. Met een goed verhaal en gerichte acties stoomt hij je bedrijf klaar voor de toekomst.

Comfymar is een ‘one-stop-shop’ en biedt advies over je hele marketingtraject. Met onze aanpak spreiden we je marketing over verschillende kanalen en bewaken wij de integratie. Zo heb je maar één aanspreekpunt die je projecten opvolgt en je zoveel mogelijk ontzorgt.

Comfymar staat er voor zijn klanten. We voelen ons partners. En geloven dat in een lange termijn relatie de mooiste creaties tot leven komen.

Karl leren kennen? Maak een afspraak.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×