Terug naar projecten

Horizon Select

Comfymar werd door Horizon Select, specialist in droomreizen op maat, benaderd. Hun vraag was hoe we de nieuwe editie van hun reisbrochure best zouden aanpakken en welke look and feel deze zou moeten hebben. Tijdens de besprekingen van het project kwam al snel naar boven dat eerder uitgegeven edities nooit de juiste uitstraling hadden voor het soort reizen dat Horizon Select aanbiedt.  

Uitwerking

Om daar verandering in te brengen werd er een nieuw logo gecreëerd en een voorstel van ontwerp gedaan voor de reisbrochure. Eenmaal goedgekeurd werden de teksten van de modelreizen herwerkt en werden deze aangevuld met adembenemend mooie foto’s van de highlights van de aangeboden bestemmingen. Een mens zou voor minder wegdromen bij het zien van al dat moois. 

Resultaat

De brochure zorgde ervoor dat het nieuwe Horizon Select verhaal opgepikt werd in de vakpers en er na de lancering van het verhaal spontaan aanvragen kwamen van reisbureaus waarmee ze nog niet eerder samengewerkt hadden… Missie volbracht! Check zeker ook eens www.horizonselect.be en ontdek er het volledige aanbod of vraag de brochure aan.

Horizon Select aan het woord

“Met Karl in zee gaan was de beste beslissing die we genomen hebben. Het was tijd voor een nieuwe brochure. Karl kwam langs om te horen wat we wilden. Hij stelde gerichte vragen over de reizen die we aanbieden en stelde vast dat onze uitstraling totaal niet overeenstemde met ons product.

Het resultaat van onze samenwerking was een prachtig nieuw logo en een brochure die straalt! Karl geeft niet gewoon wat je vraagt. Hij kruipt volledig in je product en creëert daardoor zoveel meer dan je verwacht. Super aan Karl is ook dat hij ons niet 'loslaat'. Het is niet gedaan bij betaling van de factuur. Karl belt ons af en toe nog eens op om te horen of alles gaat zoals verwacht, of alles goed loopt, of er geen problemen zijn, ...

Hij begeleidt het project en geeft ook steevast tips om nog meer in de kijker te staan of te evolueren, nooit als verkoopspraat, nooit opdringerig maar altijd vrijblijvend. Sommige hebben we al toegepast, andere niet (of nog niet).

Karl geeft je nooit het gevoel dat het MOET. Wat ons tijdens de samenwerking ook enorm bevallen is, is enerzijds het geduld dat Karl heeft, en anderzijds de ongelooflijke stiptheid en stimulans om deadlines te behalen. Wij durven met ons hand op ons hart, Karl aanbevelen aan iedereen die vooruit wil.”

- Peter Warlop en Mieke Vervaecke

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×