Terug naar projecten

Linnaeus

Comfymar werd door tuinaannemer Linnaeus aangesproken om de strategie van het bedrijf te bepalen en te finetunen. Duidelijke richtlijnen werden opgemaakt en diverse tools werden aangepakt, bijgestuurd of ontworpen. Zo kreeg de huisstijl vaste vorm.

Uitwerking

Om de zichtbaarheid in het straatbeeld te bevorderen werden werfdoeken ontworpen. In de bedrijfsbrochure worden de missie, visie, troeven en manier van werken van Linnaeus toegelicht en worden en vooral realisaties om bij weg te dromen.

Neem een kijkje

Check de website van Linnaeus en aarzel zeker niet om contact op te nemen voor professioneel advies over hoe het zalig vertoeven wordt in jouw tuin.
Jouw onderneming ook een boost geven? Contacteer Comfymar en we nemen samen je bedrijf onder de loep.

Linnaeus aan het woord

“Als ondernemer, bereik je de top nooit alleen. Om te groeien, heb je mensen nodig die je van tijd tot tijd kunnen ondersteunen, adviseren en in de goede richting duwen.

En Karl is zo iemand. Karl is iemand met heel veel competenties. Hij is gemaakt voor de marketingwereld! Zijn stijl is apart, heel humoristisch maar als het moet ook heel serieus. Hij komt zijn afspraken altijd heel stipt na en heeft enorm veel inspiratie en creativiteit.

Of het nu gaat om simpele visitekaartjes, het ontwerpen van een bedrijfsbrochure of het uitwerken van een totaal marketingconcept, alles wordt altijd met evenveel zorg en aandacht afgewerkt. Een echte topper in de marketingwereld!

Ondertussen is hij meer dan mijn marketeer geworden. Hij geeft me advies over allerhande zaken. Want de groei van een bedrijf hangt heel nauw samen met het marketingmodel dat gehanteerd moet worden.

Iedere ondernemer zou een Karl aan zijn zijde moeten hebben!”

- Jimmy Lannoo

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×