Terug naar projecten

PETCOMFORT

Comfymar werd door de firma Petcomfort benaderd om de nieuwe bedrijfsidentiteit uit te werken, na de switch van dierenspeciaalzaak naar dé specialist van hondenhokken, - kennels en -hutten op maat. De machine werd gestart en na de noodzakelijke brainstormings gingen we aan de slag. 

Uitwerking

De look and feel van de showroom onderging een complete metamorfose en kreeg een totaal andere uitstraling. Outdoor werd de belettering op de ramen aangepakt, werden in het oog springende spandoeken en gevelbanier geplaatst op bestaande structuren. Op de voorgevel pronkt nu het logo in blokletters. Indoor zijn de met sfeerbeelden bedrukte wanden echte eyecatchers en zorgen ze voor de beleving die de producten volledig tot hun recht doen komen. Aanvullend werd er een bedrjfsbrochure ontworpen die de missie, visie, werkwijze en realistaties van Petcomfort perfect in beeld brengt.

Resultaat

De diverse nieuw uitgewerkte marketingtools en de nieuw aangemeten bedrijfsidentiteit zorgen voor meer klantvertrouwen en zijn een absolute meerwaarde voor rapport tussen Petcomfort en de klanten. De vernieuwde showroom nodigt uit om mogelijkheden in de juiste sfeer te gaan bekijken. De brochure is voor Petcomfort de perfecte tool om samen met de klanten diverse realisaties en toepassingen te illustreren. Tevens geeft de brochure de klanten de mogelijkheid om alvorens een definitieve beslissing te nemen de diverse mogelijkheden te overlopen.    

Neem een kijkje

Vind jij niet onmiddellijk het ideale hok voor je trouwe viervoeter, surf zeker eens naar www.petcomfort.be en ontdek er de vele mogelijkheden en oplossingen op maat!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×